header-01

Επαναστατικός MFP A3 Υψηλής Ταχύτητας

Επαναστατικός MFP A3 Υψηλής Ταχύτητας

Αξιοποιήστε τα οικολογικά πλεονεκτήματα που μπορεί να προσφέρει μόνο η τεχνολογία inkjet, ακόμα και όταν κάνετε εκτύπωση διπλής όψης με ταχύτητα 100 σελίδων το λεπτό.

100 εκτυπώσεις το λεπτό

Έφτασε η νέα γενιά εξαιρετικά γρήγορων και οικολογικών επαγγελματικών εκτυπωτών inkjet: οι εκτυπωτές WorkForce Enterprise. Αυτός ο εξαιρετικά γρήγορος (100 εκτυπώσεις το λεπτό) έγχρωμος εκτυπωτής A3 γραφείου σε επίπεδο τμήματος παρέχει τα οικολογικά πλεονεκτήματα που μπορεί να προσφέρει μόνο η τεχνολογία inkjet, εξασφαλίζοντας μια λύση με χαμηλή κατανάλωση ισχύος και λιγότερα αναλώσιμα στην τιμή ενός αντιγραφικού laser σε επίπεδο τμήματος. Ο εκτυπωτής WorkForce Enterprise WF-C20590 συνοδεύεται από μια έκδοση ταχύτητας 75 εκτυπώσεων το λεπτό, τον εκτυπωτή WF-C17590, ενώ και οι δύο έχουν σχεδιαστεί ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες εκτυπώσεων γραφείου σε επίπεδο τμήματος σε μεγάλες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ειδικά σε όσες αντιμετωπίζουν περιόδους αιχμής με ανάγκες παραγωγικότητας μεγάλων όγκων.

96% λιγότερη κατανάλωση ισχύος σε σχέση με εκτυπωτές laser

Με στόχο την περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας του εκτυπωτή, η Epson έχει ενσωματώσει μια σειρά από τεχνολογικές καινοτομίες, όπως κεφαλή εκτύπωσης που επιδιορθώνεται αυτόματα για εξάλειψη της δημιουργίας λωρίδων και ηλεκτροστατικό ιμάντα μεταφοράς για διατήρηση της ποιότητας σε υψηλές ταχύτητες. Επιπλέον, αυτή η νέα τεχνολογία εξασφαλίζει ουσιαστικές αλλαγές στην περιβαλλοντική απόδοση, μειώνοντας εντυπωσιακά την κατανάλωση ισχύος σε ποσοστό έως και 96% σε σχέση με εκτυπωτές laser της ίδιας ταχύτητας χωρίς να χρειάζεται ειδική παροχή ρεύματος.

Μειώνει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της εκτύπωσης

Σύμφωνα με τον Darren Phelps, διευθυντή του τμήματος επαγγελματικής απεικόνισης στην Epson Europe, «Ο εκτυπωτής WorkForce Enterprise μειώνει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της εκτύπωσης, παρέχοντας μια λύση με χαμηλή κατανάλωση ισχύος και λιγότερα αναλώσιμα, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει αξιοσημείωτες ταχύτητες εκτύπωσης σε υψηλή ποιότητα. Με πολύ λιγότερα εξαρτήματα από τους αντίστοιχους MFD τεχνολογίας laser, αυτή η σειρά υπόσχεται να εξασφαλίσει μεγαλύτερη αξιοπιστία και να αυξήσει σημαντικά το χρόνο συνεχούς λειτουργίας των εκτυπωτών.

Ξέραμε ότι ο εκτυπωτής WorkForce Enterprise ήταν ξεχωριστός από τη στιγμή που τον είδαμε στο εργαστήριο, αυτό όμως που επιβεβαίωσε την πρωτοποριακή φύση της νέας σειράς ήταν οι αντιδράσεις των μεταπωλητών από όλη την Ευρώπη. Παρουσιάσαμε αυτό το μοντέλο σε πόλεις ολόκληρης της ηπείρου, όπως στην Πράγα, τη Λίλλη, την Αθήνα, το Ελσίνκι και σε πολλές άλλες, με στόχο να συγκεντρώσουμε σχόλια ζωτικής σημασίας τα οποία αξιοποιήθηκαν στη δημιουργία του καλύτερου δυνατού προϊόντος της Epson».

33.500 Ακροφύσια

Παρά την ενεργειακή αποδοτικότητά του, δεν υπάρχουν συμβιβασμοί στην απόδοση. Η γραμμική κεφαλή εκτύπωσης inkjet που εξασφαλίζει ιδιαίτερα υψηλές ταχύτητες και ποιότητα εκτύπωσης έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις αρχές της κλιμακωτής τεχνολογίας την οποία πρωτοχρησιμοποίησε η Epson σε βιομηχανικά συστήματα, όπως σε μεγάλες πρέσες εκτύπωσης ετικετών. Η εντυπωσιακή σχεδίαση της νέας γραμμικής κεφαλής εκτύπωσης, η οποία έχει πλάτος μόνο 43 χιλ. και περιέχει 33.500 ακροφύσια κατά προσέγγιση, παρέχει εκπληκτική ανίχνευση διαλείψεων και τεχνολογία σταγονιδίων μεταβλητού μεγέθους με στόχο τη μείωση της δημιουργίας λωρίδων. Αυτό το απίστευτο επίπεδο λεπτομέρειας, παρά τις μικρές διαστάσεις της, όχι μόνο βελτιώνει την απόδοση, αλλά εξασφαλίζει επίσης ταχύτητα και αξιοπιστία σε ιδιαίτερα παραγωγικές ομάδες για τις οποίες οι διακοπές λειτουργίας δεν αποτελούν επιλογή. Πρόκειται για ιδανικό συνδυασμό απόδοσης και αποτελεσματικότητας.

Enterprise Finisher

Η προαιρετική μονάδα WorkFlow Enterprise Finisher επιτρέπει το αυτόματο φινίρισμα εγγράφων, μέγιστη είσοδο χαρτιού 5.350 φύλλων με προαιρετική τροφοδοσία χαρτιού και εξάρτημα συρραφής/στοίβαξης χαρτιού 4.000 φύλλων, με στόχο τη βελτίωση της αποδοτικότητας με ταυτόχρονη εξοικονόμηση χρόνου και κόπου. Επιπλέον, αυτά τα μοντέλα είναι συμβατά με μια μεγάλη γκάμα λύσεων και έχουν κατασκευαστεί για εκτύπωση και σάρωση μέσω φορητών έξυπνων συσκευών με NFC, με γνώμονα την αποτελεσματικότητα για το χρήστη. Εκτός από την απλή εκτύπωση και σάρωση, υπάρχει δυνατότητα προσθήκης επιπλέον λειτουργιών με εργαλεία και λογισμικό όπως τα Email Print for Enterprise, Epson Print Admin και Document Capture Pro.

Δείτε επίσης